انجمن

آموزش درست کردن دسر موز

بدون دیدگاه

آموزش درست کردن دسر موز

معمولا برای درست کردن دسرها وقتی قرار است از موز استفاده کنیم، آن را تکه تکه کرده یا در مخلوط ‌کن ریخته و با شیر، بستنی یا هر ماده دیگری مخلوط می کنیم. ولی این بار قرار است با استفاده از موز سرخ شده به همراه بادام و بستنی، دسر خوشمزه ای را در این مطلب آموزش دهیم. این دسر طعم و مزه ای متفاوت با آن چه تا به حال خورده اید دارد، که از خوردن آن پشیمان نمی شوید.

مواد لازم:

۶ عدد موز کوچک

۵۰ گرم یا یک چهارم پیمانه کره

۴ عدد هل(کوبیده شده)

۵۰ گرم یا یک دوم پیمانه بادام پرک پوست‌کنده

آب و پوست رنده شده یک عدد لیموترش کوچک

۵۰ گرم یا یک سوم پیمانه پودر قند

۲ قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال یا آب آناناس

بستنی وانیلی

طرز تهیه دسر موز:

۱- موزها را پوست کنده و به صورت طولی به ۲ نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازه‌ای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.

۲- وقتی موزها پخت، جای آنها را به موز های خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.

مراقب باشید موزها را آن‌قدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید، زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهری‌شان تغییر کند.

۳- باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز، آب کنید. سپس دانه‌های هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.

۴- پوست رنده‌شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس این‌ دسر است.

۵- در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید.

 

منبع: آسمونی

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,071

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی و تبلیغات

خرید vpn خرید kerio خرید vpn