لذت جوجه کشی در خانه

 

- آیا تا کنون لذت جوجه کشی در خانه را تجربه کرده اید ؟
- آیا به کسب درآمد از طریق جوجه کشی فکر کرده اید ؟
- آیا عمل جوجه کشی را عمل سخت و دشوار میپندارید یا یک کار مفرح و شادی آور؟
- مایل هستید لذت جوجه کشی از پرندگان زینتی و اهلی را در گوشه ای از منزل تجربه کنید؟
- آیا به دنبال بهترین دستگاه جوجه کشی دنیا جهت جوجه کشی از تخم پرندگان خود هستید؟

هواباتور آمریکا بهترین دستگاه جوجه کشی در جهان

برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر در این مورد به وبسایت ما مراجعه کنید


برای ورود به وبسایت ما اینجا کلیک کنید

آموزش پرورش قارچ در منزل

 

- اگر علاقه مند به پرورش قارچ هستید
- اگر به دنبال شغل دوم و یا یک شغل پر درآمد هستید
- اگر در کمترین فضا خواهان بیشترین برداشت قارچ خوراکی می باشید
- اگر به دنبال تهیه بهترین نوع کمپوست بلوکه و آماده و بذر قارچ هستید
- اگر به دنبال تهیه کتب و جزوه و سی دی های آموزش پرورش انواع قارچ خوراکی هستید

ممکن است شرکت ما بتواند به شما کمک کند !!


برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

آموزش درست کردن سوپ سفيد ،پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند. سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراك مي‌تواند به همراه نان به عنوان يك غذاي اصلي مقوي و لذيذ سرو ‌شود.

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

  •  جو پرك: 100 گرم، خيسانده
  •  هويج متوسط: يك عدد، رنده‌ شده
  •  كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز
  •  آب مرغ: 3 پيمانه
  •  كره: 60 گرم
  •  آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
  •  شير: نيم ليتر
  •  خامه: 100 ميلي‌ليتر
  •  جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري
  •  نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه:

1- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب‌جوش روي شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.

2- كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه كوچك آب كنيد. هنگامي كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.

3- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمي آب‌جوش اضافه كنيد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد. يكي، دو دقيقه قبل از سرو جعفري را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی:

1 – به جاي آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

2 – به جاي شير، سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه كنيد، طعم سوپ متفاوت مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.

3 –  جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له مي‌‌شود.

4 – اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايه‌تر مي‌شود.

چاپ این مطلب

ارسال نظر

13 ديدگاه براي مطلب آموزش درست کردن سوپ سفيد ،پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی - شما هم نظري ارسال کنيد

  1. سامان می‌گه:

    من همیشه درست میکنم اینو دوستان شما چی؟ خوشتون میاد؟

  2. پرستو می‌گه:

    تشکر خیلی خوب بود
    اره منم خوشم میاد از این به بعد همیشه درست میکنم

  3. نسرین می‌گه:

    بابا من اصن آشپزی بلد نیستم
    هروق میرم توآشپزخونه ک غذا درست کنم انگار میرم قله هیمالیا رو فتح کنم
    اصن ی وضعیه!!!!!!!!!!!!!

  4. نرگس می‌گه:

    من هم الان درست کردم. با اینکه مواد دیگه مزه ی شیر رو تغییر داده بود…ولی زیاد جالب نبود.

  5. سید سروش صدرایی می‌گه:

    عالی بود با اینکه اولین بارم بود ولی بی نظیر شد ممنونم

  6. اسرین می‌گه:

    سلام .مرسی خیلی خوشمزه بود.به نظرم بهترین سوپ برای مهمانها همینه.

  7. زهرا می‌گه:

    من همین الان لپ تاپم جلومه و دارم از رو دستور پختتون سوپ درست میکنم.امیدوارم خوب شه

  8. اسرین می‌گه:

    من با داداش گلم اقا ایمان این سوپ را خیلی دوست داریم واز شما ومادرم تشکر میکنیم.

  9. فایزه می‌گه:

    با سلام و تشکر فراوان به خاطر مطالب سایت.یک انتقاد دارم اینکه شما برای تبلیغات مانتو ، خانم هایی با حجاب خیلی نامناسب و بد استفاده کردید که این مدل برای ما ایرانیان که فرهنگ اصیل داریم خوب نیست ما ایرانی هستیم و باید از فرهنگ خودمون حجاب را بگیریم نه از دیگران.باتشکر.

  10. فائزه می‌گه:

    بسیار خوشمزه و لذیذ بود و مناسب برای مجالس مرسی

  11. علی می‌گه:

    سلام این سوپ خیلی خوشمزه بود

  12. سحر می‌گه:

    میترسم در ست کنم لطفا فیلمشم بذارید ممنون

X بستن تبلیغات