آموزش درست کردن پاناکوتای شکلاتی

  • نويسنده : حمید
  • دسته بندي : آشپزی, مطالب
  • در تاریخ : ۱۳۹۱/۱۰/۰۹

panakota shocolati آموزش درست کردن پاناكوتای شکلاتی

آموزش درست کردن این دسر خوشمزه در ادامه مطلب!

مواد لازم:

  •  پودر کاکائو: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  •  شیر: یک دوم پیمانه
  •  خامه: ۶۰۰ گرم
  •  ژلاتین: ۳قاشق سوپ‌خوری
  •  شکر: ۱۵۰ گرم
  •  وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱- ابتدا شیر را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند.

۲- خامه را داخل ظرفی ریخته به همراه پودر کاکائو، شکر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.

 ۳- سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین به آن اضافه کنید.

۴- مواد را مجددا هم زده تا ژلاتین حل شود.

۵- مواد را در قالب چرب شده بریزید و به‌مدت۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد، سپس جداره قالب را گرم کرده، کرم را در ظرف موردنظر برگردانید.

نکته:

ظرف دسر را برای چند ثانیه داخل آب جوش قرار داده و سپس داخل ظرف سرو برگردانید و با شکلاتهای چیسی تزیین کنید.

چاپ این مطلب

لذت جوجه کشی در خانه

 

- آیا تا کنون لذت جوجه کشی در خانه را تجربه کرده اید ؟
- آیا به کسب درآمد از طریق جوجه کشی فکر کرده اید ؟
- آیا عمل جوجه کشی را عمل سخت و دشوار میپندارید یا یک کار مفرح و شادی آور؟
- مایل هستید لذت جوجه کشی از پرندگان زینتی و اهلی را در گوشه ای از منزل تجربه کنید؟
- آیا به دنبال بهترین دستگاه جوجه کشی دنیا جهت جوجه کشی از تخم پرندگان خود هستید؟

هواباتور آمریکا بهترین دستگاه جوجه کشی در جهان

برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر در این مورد به وبسایت ما مراجعه کنید


برای ورود به وبسایت ما اینجا کلیک کنید


ارسال نظر


+ 4 = 8