آموزش درست کردن پاناکوتای شکلاتی

panakota shocolati آموزش درست کردن پاناكوتای شکلاتی

آموزش درست کردن این دسر خوشمزه در ادامه مطلب!

مواد لازم:

  •  پودر کاکائو: 4 قاشق سوپ‌خوری
  •  شیر: یک دوم پیمانه
  •  خامه: 600 گرم
  •  ژلاتین: 3قاشق سوپ‌خوری
  •  شکر: 150 گرم
  •  وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1- ابتدا شیر را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند.

2- خامه را داخل ظرفی ریخته به همراه پودر کاکائو، شکر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.

 3- سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین به آن اضافه کنید.

4- مواد را مجددا هم زده تا ژلاتین حل شود.

5- مواد را در قالب چرب شده بریزید و به‌مدت3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد، سپس جداره قالب را گرم کرده، کرم را در ظرف موردنظر برگردانید.

نکته:

ظرف دسر را برای چند ثانیه داخل آب جوش قرار داده و سپس داخل ظرف سرو برگردانید و با شکلاتهای چیسی تزیین کنید.

چاپ این مطلب

ارسال نظر


4 + = 7