لذت جوجه کشی در خانه

 

- آیا تا کنون لذت جوجه کشی در خانه را تجربه کرده اید ؟
- آیا به کسب درآمد از طریق جوجه کشی فکر کرده اید ؟
- آیا عمل جوجه کشی را عمل سخت و دشوار میپندارید یا یک کار مفرح و شادی آور؟
- مایل هستید لذت جوجه کشی از پرندگان زینتی و اهلی را در گوشه ای از منزل تجربه کنید؟
- آیا به دنبال بهترین دستگاه جوجه کشی دنیا جهت جوجه کشی از تخم پرندگان خود هستید؟

هواباتور آمریکا بهترین دستگاه جوجه کشی در جهان

برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر در این مورد به وبسایت ما مراجعه کنید


برای ورود به وبسایت ما اینجا کلیک کنید

آموزش پرورش قارچ در منزل

 

- اگر علاقه مند به پرورش قارچ هستید
- اگر به دنبال شغل دوم و یا یک شغل پر درآمد هستید
- اگر در کمترین فضا خواهان بیشترین برداشت قارچ خوراکی می باشید
- اگر به دنبال تهیه بهترین نوع کمپوست بلوکه و آماده و بذر قارچ هستید
- اگر به دنبال تهیه کتب و جزوه و سی دی های آموزش پرورش انواع قارچ خوراکی هستید

ممکن است شرکت ما بتواند به شما کمک کند !!


برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

آموزش درست کردن پاناكوتای شکلاتی

آموزش درست کردن پاناكوتای شکلاتی

آموزش درست کردن این دسر خوشمزه در ادامه مطلب!

مواد لازم:

  •  پودر كاكائو: 4 قاشق سوپ‌خوری
  •  شیر: یک دوم پیمانه
  •  خامه: 600 گرم
  •  ژلاتین: 3قاشق سوپ‌خوری
  •  شكر: 150 گرم
  •  وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1- ابتدا شیر را در ظرف كوچكی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا كند.

2- خامه را داخل ظرفی ریخته به همراه پودر كاكائو، شكر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.

 3- سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین به آن اضافه كنید.

4- مواد را مجددا هم زده تا ژلاتین حل شود.

5- مواد را در قالب چرب شده بریزید و به‌مدت3 ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم ببندد، سپس جداره قالب را گرم كرده، كرم را در ظرف موردنظر برگردانید.

نكته:

ظرف دسر را برای چند ثانیه داخل آب جوش قرار داده و سپس داخل ظرف سرو برگردانید و با شکلاتهای چیسی تزیین کنید.

چاپ این مطلب

ارسال نظر

X بستن تبلیغات