آموزش درست کردن پاناكوتای شکلاتی

آموزش درست کردن پاناكوتای شکلاتی

آموزش درست کردن این دسر خوشمزه در ادامه مطلب!

مواد لازم:

  •  پودر كاكائو: 4 قاشق سوپ‌خوری
  •  شیر: یک دوم پیمانه
  •  خامه: 600 گرم
  •  ژلاتین: 3قاشق سوپ‌خوری
  •  شكر: 150 گرم
  •  وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1- ابتدا شیر را در ظرف كوچكی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا كند.

2- خامه را داخل ظرفی ریخته به همراه پودر كاكائو، شكر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.

 3- سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین به آن اضافه كنید.

4- مواد را مجددا هم زده تا ژلاتین حل شود.

5- مواد را در قالب چرب شده بریزید و به‌مدت3 ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم ببندد، سپس جداره قالب را گرم كرده، كرم را در ظرف موردنظر برگردانید.

نكته:

ظرف دسر را برای چند ثانیه داخل آب جوش قرار داده و سپس داخل ظرف سرو برگردانید و با شکلاتهای چیسی تزیین کنید.

چاپ این مطلب

ارسال نظر