لذت جوجه کشی در خانه

 

- آیا تا کنون لذت جوجه کشی در خانه را تجربه کرده اید ؟
- آیا به کسب درآمد از طریق جوجه کشی فکر کرده اید ؟
- آیا عمل جوجه کشی را عمل سخت و دشوار میپندارید یا یک کار مفرح و شادی آور؟
- مایل هستید لذت جوجه کشی از پرندگان زینتی و اهلی را در گوشه ای از منزل تجربه کنید؟
- آیا به دنبال بهترین دستگاه جوجه کشی دنیا جهت جوجه کشی از تخم پرندگان خود هستید؟

هواباتور آمریکا بهترین دستگاه جوجه کشی در جهان

برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر در این مورد به وبسایت ما مراجعه کنید


برای ورود به وبسایت ما اینجا کلیک کنید

آموزش پرورش قارچ در منزل

 

- اگر علاقه مند به پرورش قارچ هستید
- اگر به دنبال شغل دوم و یا یک شغل پر درآمد هستید
- اگر در کمترین فضا خواهان بیشترین برداشت قارچ خوراکی می باشید
- اگر به دنبال تهیه بهترین نوع کمپوست بلوکه و آماده و بذر قارچ هستید
- اگر به دنبال تهیه کتب و جزوه و سی دی های آموزش پرورش انواع قارچ خوراکی هستید

ممکن است شرکت ما بتواند به شما کمک کند !!


برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

آموزش درست کردن پاناکوتای شکلاتی

آموزش درست کردن پاناکوتای شکلاتی

آموزش درست کردن این دسر خوشمزه در ادامه مطلب!

مواد لازم:

  •  پودر کاکائو: 4 قاشق سوپ‌خوری
  •  شیر: یک دوم پیمانه
  •  خامه: 600 گرم
  •  ژلاتین: 3قاشق سوپ‌خوری
  •  شکر: 150 گرم
  •  وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1- ابتدا شیر را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند.

2- خامه را داخل ظرفی ریخته به همراه پودر کاکائو، شکر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.

 3- سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین به آن اضافه کنید.

4- مواد را مجددا هم زده تا ژلاتین حل شود.

5- مواد را در قالب چرب شده بریزید و به‌مدت3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد، سپس جداره قالب را گرم کرده، کرم را در ظرف موردنظر برگردانید.

نکته:

ظرف دسر را برای چند ثانیه داخل آب جوش قرار داده و سپس داخل ظرف سرو برگردانید و با شکلاتهای چیسی تزیین کنید.

چاپ این مطلب

ارسال نظر


+ 2 = 3

X بستن تبلیغات