» تبلیغات متنی «

آموزش درست کردن پلو مرغ فرنگی

0019

در این مطلب از بخش آشپزی سایت هفتگی قصد داریم شما را با نحوه درست کردن پلو مرغ فرنگی آشنا کنیم. شما میتوانید در ادامه مطلب این آموزش را دنبال نمایید

اسم این غذا را گذاشته‌اند غذای فرنگی، برای اینکه در آن نخودفرنگی وجود دارد. البته فقط اسمش فرنگی است، خودش کاملا اصیل و سنتی است. مردم سراوان این پلو را در مراسم رسمی و مهمانی‌های خودمانی درست می‌کنند. غذایی پر از ادویه‌های ناب و خوش‌طعم و بو  و البته یک پیشنهاد متفاوت برای شب های سرد زمستان.

مواد لازم برای ۶ نفر

  • یک عدد مرغ
  • ۴ پیمانه برنج
  • ۱ عدد پیاز خرد شده
  • ۲ حبه سیر نگینی خرد شده
  • ۱ پیمانه نخودفرنگی
  • ۱ ق م ادویه گرام ماسالا (مخلوطی از هل، میخک، زیره، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زنجبیل و…)
  • ۲ ق س رب گوجه‌فرنگی
  • به میزان لازم نمک و روغن

طرز تهیه:

۱٫ مرغ را ۸ تکه کنید و با یک عدد پیاز، نمک و ادویه گرام ماسالا بگذارید بپزد.

۲٫  حالا در قابلمه بزرگی سیر نگینی شده را تفت دهید و با رب گوجه‌فرنگی مخلوط کنید. وقتی رنگ رب باز شد، آن را به مرغتان اضافه کنید.

۳٫   در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را که از دو ساعت قبل خیس کرده‌اید، داخل قابلمه بریزید و بعد از آماده شدن، آن را آبکشی کنید.

۴٫   قابلمه بزرگی انتخاب کنید و مرغ‌ها را ته آن بچینید.

۵٫  برنج و نخودفرنگی را روی مرغ‌ها بریزید، سپس برنج را دم کنید. بعد از ۵۰ دقیقه پلو مرغ شما آماده است.

نکته

اگر ادویه گرام ماسالا در دسترس ندارید، می‌توانید از یک قاشق غذا سوپخوری زعفران دم‌کرده و کمی فلفل سیاه استفاده کنید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 115

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

پاسخ دهید

پشتیبانی و تبلیغات