انجمن

آموزش درست کردن کبه

بدون دیدگاه

آموزش درست کردن کبه

كبه يک غذای عربی است و بسيار ظاهر زيبا و جالبی دارد با وجود اينكه جز غذاهای سرخ كردنی محسوب ميشود اما در هنگام سرخ كردن مقدار خيلی كمی روغن جذب ميكند.

مواد لازم:

برنج ايرانی: 4 پيمانه
آب: 5 پيمانه
گوشت: 200 گرم
جعفری خرد و سرخ شده: 4 قاشق غذا خوری
کشمش: 4 قاشق غذا خوری
گردو: 4 قاشق غذا خوری
خلال بادام: 4 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه: به قدر كافی
پودر فلفل سياه و قرمز: به قدر كافي
پياز سرخ شده بدون روغن: 3 قاشق غذا خوري
روغن مخصوص سرخ کردن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را با 5 پيمانه آب و مقداري نمك و زردچوبه در پلو پز بريزيد و وقتي كته آماده شد صبر كنيد تا كته كمي سرد شود در اين فاصله گوشت چرخ كرده را با نمك و زردچوبه و فلفل سياه و قرمز ويك عدد پياز رنده شده با كمي روغن تفت دهيد وبعد كمي آب روي آن بريزيد تا كاملاً بپزد و آب تبخير شود و شعله را خاموش كنيد سپس جعفري سرخ شده ،خلال بادام ،كشمش ، گردو و پياز سرخ شده را با گوشت مخلوط كنيد.

كته كه سرد شد با چرخ گوشت آنرا چرخ كنيد دقت داشته باشيد براي تهيه كته از برنج ايراني استفاده كنيد تا پس از چرخ شدن چسبندگي خوبي پيدا كند و نياز به اضافه كردن هيچ چيزي (تخم مرغ يا آرد نخودچی)  نداشته باشد.

دستها را مرطوب كنيد و يك گلوله از كته چرخ شده برداريد و با كف دست مالش دهيد و بعد آنرا مانند يك دايره پهن كنيد و يك قاشق غذا خوري پر از مايه گوشتي برداشته وسط آن بگذاريد و بعد لبه ها را جمع كرده و مانند كوفته فرم دهيد ويا مانند فرم كتلت پهن كنيد و در روغن انداخته ، سرخ كنيد براي سرخ كردن از حرارت كم استفاده كنيد وكمي زردچوبه در روعن بريزيد تا كبه ها طلايي شود در اين غذا چون كته و تمام محتويات داخل آن پخته ميباشد نيازي نيست كه خيلي سرخ شود كافيست كبه كمي طلايي و خوشرنگ شود آنرا از روغن خارج و روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي گرفته شود اگر اين غذا را زياد سرخ كنيد اطراف آن خشك و شبيه به ته ديگ ميشود بعد در ديس بچينيد و اطراف آنرا به دلخواه تزئين كنيد و در سر ميز غذا با خانواده نوش جان كنيد.

 

منبع: آشپزآنلاین

دانـــــلود

  • - بازدید: 301

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی و تبلیغات

خرید vpn خرید kerio خرید vpn