انجمن

خواص گیلاس

بدون دیدگاه

خواص گیلاس

گیلاس؛ میوه کوچک تابستانی، بسیار خوشمزه، مفید ،آبدار کروی با دمى بلند و یا کوتاه بوده و دارای گوشت لطیف، ترد و شیرین به رنگ‌های مختلف از زرد تا قرمز پر رنگ با هسته‌ای گرد و سفت است.

درخت خزان پذیر و برگ‌ریز گیلاس ، با نام علمی ” Cerasus avium ” ، بدون خار ، با ارتفاع کوتاه ، شاخه‌های صاف بدون خار و قرمز رنگ مایل به قهوه‌ای ، برگ‌های سبز تقریباً درشت لبه‌دار و دارای میوه گوشت‌دار با گونه‌های متعدد است که تقریباً در تمام کشو‌رهاى جهان آن را مى‌شناسند و احتمالاً بومی منطقه‌ای بین دریای سیاه و دریای خزر است و در زمان‌های قدیم به اروپا برده شده است.

خواص گیلاس:

1- گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بوده، از این‌رو روند پیری را به تاخیر می‌اندازد.

2- احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

3- فلاوونووئیدهای موجود در گیلاس، ‌از ایجاد هر گونه آسیب‌ توسط رادیکال‌های آزاد پیشگیری می‌کنند.

4- درمان مناسبی برای آرتریت، رماتیسم، واریس و دردهای مفصلی است.

5- از گیلاس می‌توان به عنوان ماسک زیبایی استفاده کرد و چین و چروک‌های پوست را کاهش داد.

6- برای کلیه‌ها مفید است و به دفع سموم از بدن کمک می‌کند.

7- سوخت ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک می‌کند.

8- سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری را در ما ایجاد می‌کند.

9- دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است.

10- برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.

11- قوای فکری را تقویت می‌کند.

12- افرادی که زیاد گوشت استفاده می‌کنند و خون آنها اسیدی است می‌توانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی می‌کند.

13- برای کاهش وزن مفید است.

14- دارای مقدار فراوانی ویتامین ‌C است.

15- چربی اشباع شده در گیلاس بسیار کم است و کلسترول ندارد.

 

منبع: همشهری آنلاین

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,386

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی و تبلیغات

خرید vpn خرید kerio خرید vpn